Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Μαυροματίδης, Κώστας Σ.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Εκδόσεις Ροτόντα (4)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (4)
Συντελεστές
Μαυροματίδης, Κώστας Σ. (4)
Καλογιαννίδου, Ειρήνη (1)
Έτος έκδοσης
2017
2019
2021
έως
2021
2019
2017
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Ιατρική και Νοσηλευτική (4)
Υγεία, Σχέσεις και Προσωπική Ανάπτυξη (1)
Θέματα
M : Ιατρική και Νοσηλευτική (4)
MJR : Νεφρολογία (1)
VFMD : Διαιτολόγιο και διαίτα, διατροφή (1)
Είδος
Βιβλίο (4)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (4)
Αναγνωστικό κοινό
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (4)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 4
από
4
αποτελέσματα
1
από 1
Κλινικά & Εργαστηριακά Ευρήματα Νόσων του Ουροποιητικού
Μαυροματίδης, Κώστας Σ.
ISBN: 978-618-5288-55-6 ||
Εκδόσεις Ροτόντα
||
2021 ||
Σκληρόδετο ||
388 σελ.
Κυκλοφορεί,
€85.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Εξωνεφρική Κάθαρση στην Κλινική Πράξη
Μαυροματίδης, Κώστας Σ.
ISBN: 978-618-5288-01-3 ||
Εκδόσεις Ροτόντα
||
2019 ||
Σκληρόδετο ||
480 σελ.
Κυκλοφορεί,
€65.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Η Δίαιτα του Νεφροπαθή Υπό Εξωνεφρική Κάθαρση
Καλογιαννίδου, Ειρήνη
||
Μαυροματίδης, Κώστας Σ.
ISBN: 978-618-5288-25-9 ||
Εκδόσεις Ροτόντα
||
2019 ||
Σκληρόδετο
Κυκλοφορεί,
€7.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ
Μαυροματίδης, Κώστας Σ.
ISBN: 978-960-6894-99-2 ||
Εκδόσεις Ροτόντα
||
2017 ||
Σκληρόδετο ||
504 σελ.
Κυκλοφορεί,
€85.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*